WARM UP: SISTEMA + DJ KOSMOS - Moog

WARM UP: SISTEMA + DJ KOSMOS

Horari
Ver anteriores
Dijuos 19, Agost 2021
23:59
Preu
Des de
10 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet

Pioner de l’escena electrònica a Barcelona, Cosmos és un dels DJ espanyols amb més anomenada, habitual als millors clubs i festivals, alhora que resident en dues sales imprescindibles: Nitsa i Nasty Bass. El seu estil va més enllà de les etiquetes, Satisfà tant als amants de l’electrònica més exigent com als “club kids” d’última generació. Ha dirigit els segells Cosmos, Palace i Tracy Recording, i en l’actualitat és al capdavant de Tempesta Music.

Com a productor ha format part de Majestic, editant en segells com ara D. Press o Palace, del projecte de culte Vanguard, amb el qual va arribar a fer remescles per a noms com ara Fangoria, Le Mans i Esclarecidos. Amb David Kano (Cycle) i Ginebra va editar a finals de 2014 l’aclamat EP Fortasec, a Tracy Recordings. Actualment està treballant amb OddZero, sota el nom de Shadow Traxx, projecte insigne de Tempesta Music.

Des del setembre de 2016 dirigeix i presenta amb Ginebra un programa setmanal de ràdio, “303” (Betevé Ràdio), especialitzat en música electrònica.

Comparteix-lo