Nico (Hiru / Nitsa Club) + Uroz (Moog Club) - Moog
1 TICKET: 2 ROOMS
Room  1: Moog

Nico (Hiru / Nitsa Club) + Uroz (Moog Club)

Room  2: Villarosa

Dj Purpur

Price
From
7 Early ticket
10 Door
Ticket
Room  1: Moog
Nico (Hiru / Nitsa Club) + Uroz (Moog Club)

Nico (Hiru / Nitsa Club)

Techno

Nico va créixer en un petit poble costaner de Galícia a finals dels 80. El 2008 descobreix la música electrònica més allunyada de la tendència comercial i queda atrapat a l’atmosfera mental/sentimental que aquesta li revela. Dos anys més tard, fruit de l’obsessió i la investigació compulsiva que li genera aquesta música, comença a punxar en clubs de la regió; influenciant-se de tota una generació de discjòqueis de la zona, que, segons ell, són els que han definit i modelat el seu so quant a música de ball, lluny de citar les bandes i artistes llegendaris de tots els temps.

El 2015 es va traslladar a Barcelona, ciutat que reconeix i li ha obert nous horitzons a la seva ment, tant artístics com personals.

Actualment és un dels residents de Nitsa Club. I juntament amb el duo Binomi van crear HIRU, una festa que succeeix a diversos clubs de la ciutat i que intenta reflectir la seva idea del que ha de ser una bona experiència de club.

Encara que li agrada punxar tota mena d’estils dins de la música electrònica i prefereix no encasellar-se en cap en concret, si s’hagués de definir es descriuria com un discjòquei que intenta ser el més hipnòtic possible.

Tenint la filosofia d’aprendre de qualsevol perquè tots tenen alguna cosa per mostrar i tenint sempre un alt nivell d’autocrítica amb ell mateix, el seu concepte d’èxit és percebre aquesta peculiar unió sensorial amb la pista de ball que sense paraules, els connecteu, per portar la nit a l’uníson en la mateixa adreça.

Xarxes socials:

                   

 

Uroz (Moog Club)

Acid / EBM/ Techno

Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.

Extra content
Room  2: Villarosa
Dj Purpur
Room
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Room 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Share it