Izan Cramer + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Izan Cramer + Baco (Moog Club)

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Izan Cramer + Baco (Moog Club)

Izan Cramer

Izan ha estat vinculat des de petit a la música electrònica i sobretot al techno. Ja en la seva primera dècada de vida va començar a interessar-se per mesclar i crear ritmes encara que no va ser fins més tard, als 13 anys, quan va tenir el primer contacte amb el públic d’un club. Més madur tècnicament i musicalment després d’haver format part de l’escena raver, decideix crear KRNL… El que va començar com un programa de ràdio ràpidament va deixar de ser i Izan i el so característic de Kraneal van organitzar i compartir espectacles amb artistes com Ben Sims. , Eric Sneo, Chris Liberator, Flug… Entre molts més en sales respectades com Florida135, Hivernacle, Reset Club, etc.

 

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a l’any 2008 va iniciar la seva carrera al món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels fills més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de fills que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i els incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.

El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel tecno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, ​​en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.

També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo