Gus Van Sound + Rubén Seoane - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Gus Van Sound + Rubén Seoane

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
12 Socis
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Gus Van Sound + Rubén Seoane

Gus Van Sound

En uns anys va passar de ser un ‘resident de Moog’ a un dels Djs essencials de Barcelona, encara que la seva història va començar molt abans i ha recorregut molts llocs com La Paloma, Sónar i Monegres entre ells. Va passar de ser un warmuper de luxe a un nom amb dret propi, reconegut com un dels DJs als quals s’hauria de prestar més atenció segons la FACT Magazine.
Amb un bagatge de més de 25 anys després dels plats i la seva residència al Moog que va durar una dècada, li han donat experiència i aplom que combina amb frescor i risc a les seves sessions. També ha compaginat la seva faceta DJ, amb la de Label Manager en la seva iniciació al sector discogràfic, co-fundant els segells Polybius Trax i Clásicos Del Ruido.
Agitador underground i multidisciplinari, Gus Van Sound és molt més que un DJ.

xarxes socials:

                         

 

RUBÉN SEOANE

Fa 16 anys que Rubén Seoane va començar a col·leccionar discos de tota mena de gèneres en l’àmbit de l’electrònica. El 2011 va punxar per primer cop al mític Moog de Barcelona i l’any següent va passar a formar part del seu equip de DJ residents, a on comparteix cabina amb el bo i millor de l’escena nacional i internacional. Les seves sessions abasten gairebé tots els estils del techno, electro, acid, industrial i altres subgèneres més experimentals; sempre cercant noves vies per no deixar de sorprendre a la concurrència, creant atmosferes en les quals caben tots els gèneres de la música electrònica de ball.

xarxes socials:

                         

 

 

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo