Darío Duegra (NODE) + Mota - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Darío Duegra (NODE) + Mota

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Darío Duegra (NODE) + Mota

Darío Duegra (NODE)

Techno

Dario Duegra, productor i dj espanyol resident a Barcelona. Fundador del concepte musical NODE que engloba sèries d´esdeveniments i segell discogràfic.

El caracteritza el techno envoltant, evolutiu i mental, que ha tingut l’oportunitat de mostrar a escenaris de diferents ciutats d’Espanya, i fora del seu país al Regne Unit, Alemanya o Finlàndia.

Publica el seu primer senzill a Muted Records de Steve Parker i al cap de poc realitza també una col·laboració a Postdynamic, segell de Cliche Morph.

El 2020 crea el seu propi segell discogràfic, NODE Recordings, produint tres temes més i editant diferents llançaments a artistes com Dino Sabatini, Aleja Sanchez, Reggy van Oers, Alderaan o Eyvind Blix, entre d’altres.

Entre 2021 i 2022 torna a editar a Postdynamic, rebent a més un remix de dc11 i remesclant a JLTZ, posteriorment participa també amb dos senzills al segell Atroc Records i Dust Trax, aquest últim encara pendent de veure la llum en les properes setmanes.

Xarxes socials:

                           

www.nodebarcelona.bandcamp.com

 

BACO

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Xarxes socials:

 

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo