WARM UP: RNXRX + INTERNAL OPERATOR - Moog

WARM UP: RNXRX + INTERNAL OPERATOR

Horari
Ver anteriores
Dimecres 04, Agost 2021
23:59
Preu
Des de
10 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet

Amb el nom de Internal Operator trobem a Nacho Romero, un almerienc que viu a Barcelona i s’ha fet un nom a l’escena local per mèrits propis.

Defensor del vinil i amb un perfil musical modelat pel so electro i els breaks del Regne Unit, no amaga la seva especial predilecció per l’univers més brut i miserable de la costa oest holandesa, bressol de Bunker Records, IFM Radio i Legowelt. Són aquests els sons que nodreixen les seves poderoses i incisives sessions. Una part de tot plegat es pot escoltar mitjançant les seves aparicions a la cèlebre ràdio holandesa Operator o al festival IFMX de La Haia. Arriscat de totes totes, la seva missió és ben clara: que no hi hagi presoners.

Romero és el responsable de programació de l’Ombra Festival i d’una agència de booking amb saba bruta de Barcelona i més enllà, i amb un so definit: dirty, brown & miserab.

 

Pertany a una nova generació de DJ de Barcelona, amb una incipient carrera com a productor de segells com ara M.U.S.A. i Veyl. RNXRX ja és un nom clau a les pistes de ball de la ciutat.

Contingut addicional
Comparteix-lo