Victor Fernandez + Baco - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala 1: Moog

Victor Fernandez + Baco

Sala 2: Villarosa

Dj Onlysmokeandmirrors

Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala 1: Moog
Victor Fernandez + Baco

Victor Fernandez  

Victor Fernandez, aquell jove prodigi a qui a la mínima que la dónes l’oportunitat es posa a punxar tota la nit. Ja ha acumulat prou currículum per deixar de dir-ne promesa i considerar-lo un dels DJs de techno més importants d’aquest país. Victor, a les seves sessions, busca la manera de compartir amb la gent la seva manera d’entendre la música i transmetre sensacions amb ella.

Xarxes socials:

                          

BACO

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Xarxes socials:

 

 

Contingut addicional
Sala 2: Villarosa
Dj Onlysmokeandmirrors
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo