Valentina Spirito (999) + Uroz (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Valentina Spirito (999) + Uroz (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
7 Socis
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Valentina Spirito (999) + Uroz (Moog Club)

Valentina Spirito (999)

Techno

Valentina Spirito és una de les artistes que va arribar per renovar l’escena techno argentina. Amb un so i estètica súper personal, des de la ciutat de La Plata va saber construir una carrera sòlida que ja la va tenir als principals espais underground locals. 999 és la rave que comanda a la seva ciutat des de fa alguns anys i que actualment és una referència entre els esdeveniments techno del país.
El 2022 va ser l’any per a la seva primera gira europea, que la va tenir a clubs de Barcelona- i Metarave –Berlín-. Va compartir cabina amb artistes com Jonas Kopp, Sol Ortega, I110101, Desirée Falessi, Stefano Andriezzi, Udolph i DJ Soulseek.

Xarxes socials:

          

 

UROZ

Acid / EBM / Techno

Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.

Xarxes  socials:

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo