Unhuman (Libell Null Berlín) + Wará (Urban Legend, BCN) + Rubén Seoane (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Plaça Reial

Unhuman (Libell Null Berlín) + Wará (Urban Legend, BCN) + Rubén Seoane (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Plaça Reial
Unhuman (Libell Null Berlín) + Wará (Urban Legend, BCN) + Rubén Seoane (Moog Club)

Unhuman (Libell Null Berlin)

EBM / Synth / Techno

Unhuman és el projecte electrònic i experimental amb base a Berlín de Mans Simotas. Va començar el 2012 a Atenes amb el seu primer llançament “Emperor Black” a la cinta, Unhuman ha evolucionat a través de diferents gèneres i finalment ha trobat la seva pròpia veu única a l’electrònica experimental i fosca. Mantenint la seva arrel al postpunk, Unhuman va llançar en segells com Instruments Of Discipline, Veleno Viola, BITE, Amok Tapes i Strange Therapy.

Com a pilar habitual dels principals clubs de Berlín, Unhuman s’ha presentat a tot Europa, Àsia i Amèrica del Sud i té l’artista en residència a Constante Valué a Seül, Corea del Sud.

Unhuman també és el fundador de Liber Null Berlín, que ha tingut un paper fonamental en la unificació de la llibertat de les arts en un esdeveniment conceptual a l’escena i també opera com a segell discogràfic. Expandint-se més enllà de Berlín, Liber Null va realitzar esdeveniments amb arts escèniques i música a tot el món, inclosos Atenes, París, Tòquio, Seül i més enllà.

Xarxes Socials:

                          

 

 

Wará (Urban Legend, BCN)

EBM / Synth / Techno

Wará és el sobrenom de Fran Mora, un productor musical sevillà conegut pel seu fosc i misteriós estil techno industrial que també publica com a /beyond/.

Fundador del segell Urban legend el 2014, ens deixa múltiples referències que transporten l’oient al costat més malenconiós i cru de la música del nostre temps. El seu darrer treball “Luna Verde” és un EP de 12 polzades on l’artista andalús traça un captivador mapa sonor del Raval, un carismàtic barri de Barcelona on resideix una important comunitat àrab i on l’artista connecta amb les seves arrels. Aquest projecte es va presentar al Festival MIRA acompanyat d´un suggeridor audiovisual basat en la fotografia analògica de Teresa Espadafor que va ser manipulada químicament per Raúl Hidalgo. Una col·laboració única de dos destacats fotògrafs de Barcelona i seqüenciada pel talentós Unseenav. Els seus dj sets vessen un magma de sorolls industrials i futuristes que s’entremesclen amb sons orgànics, ritmes trencats i murmuris àrabs. Ha editat el recopilatori “Purging Realities Part 1” al segell Liber Null Berlin i l’hem pogut veure en grans esdeveniments com DGTL, Off at Forum i en clubs internacionals com Tresor Berlin, The Forgotten, Apolo… Actualment està treballant en un nou Live Av inspirat en les aissauas del Marroc “Naja” i té previst llançar un EP a Urban Legend a principis de setembre, “Muharib” del qual podrem escoltar un avenç el divendres 5 a Moog.

Xarxes Socials:

       

 

RUBÉN SEOANE

Techno / Industrial

Fa 16 anys que Rubén Seoane va començar a col·leccionar discos de tota mena de gèneres en l’àmbit de l’electrònica. El 2011 va punxar per primer cop al mític Moog de Barcelona i l’any següent va passar a formar part del seu equip de DJ residents, a on comparteix cabina amb el bo i millor de l’escena nacional i internacional. Les seves sessions abasten gairebé tots els estils del techno, electro, acid, industrial i altres subgèneres més experimentals; sempre cercant noves vies per no deixar de sorprendre a la concurrència, creant atmosferes en les quals caben tots els gèneres de la música electrònica de ball.

Xarxes socials:

                          

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Plaça Reial
Plaça Reial, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo