Two.Hard + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Two.Hard + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Horari
Ver anteriores
Divendres 22, Març 2024
Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Two.Hard + Baco (Moog Club)

TWO.HARD

Això és TWO.HARD, la unió musical entre SIGMA5 i CURIOUS, dos joves DJs i productors de la perifèria de Barcelona. La seva música es descriu com una combinació d’estils, un viatge sonor que convergeix principalment en el Hard Techno i l’Industrial Techno, però també pren referències sonores del Schranz, rave, breakbeats, tekno i de la música underground en general. Aquest duo ofereix ritmes frenètics i accelerats, combinats amb algunes melodies emocionals i un extens catàleg de bombos. TWO.HARD presenta sessions dinàmiques i progressives, creant el seu enfocament particular de la música, lluny del comercial i del convencional. La seva afinitat com a parella des de fa anys els proporciona una connexió instantània quan decideixen compartir cabina, i el públic pot sentir l’energia que transmeten en les seves sessions.

Instagram

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo