Terence Fixmer + Uroz (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Terence Fixmer + Uroz (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Clara Rigby

Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Terence Fixmer + Uroz (Moog Club)

Terence Fixmer

Terence Fixmer, figura destacada a l’escena techno francesa durant dues dècades, ha deixat una empremta significativa en el gènere. Des del seu innovador àlbum debut “Muscle Machine” el 1999 fins a la seva col·laboració amb Douglas McCarthy a Fixmer/McCarthy, ha creat clàssics del techno com “Electrostatic” i “Body Pressure”. La seva carrera en solitari, marcada per la versatilitat i la innovació en segells com Electric De Luxe i CLR, s’ha consolidat amb àlbums com Comedy of Menace i Depth Charged.

El 2022, Fixmer va debutar a Mute Records amb “Shifting Signals”, demostrant la seva contínua capacitat per transcendir les normes musicals. La seva influència s’estén més enllà de la música, amb el seu treball utilitzat per marques de moda com Prada. Amb la preparació del seu segon àlbum el 2024, Terence Fixmer segueix sent una força impulsora al techno, destacant pel seu compromís amb sons experimentals i avantguardistes que redefineix constantment el gènere.

 

+ Uroz (Moog Club)

Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.

   

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Clara Rigby
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo