Tensal + Olmos (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Tensal + Olmos (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Horari
Ver anteriores
Dimecres 17, Agost 2022
23:59
Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Tensal + Olmos (Moog Club)

Tensal

Techno

Tensal és el nom del projecte en solitari que Héctor Sandoval (50% d’Exium, Komatssu, Selecció Natural) ha creat per donar cabuda a la seva visió més cíclica i moderna del Techno en què combina diferents ritmes i textures.

Després d’un bon grapat de treballs editats al seu propi segell, ha enregistrat per a alguns dels millors labels del planeta com Mord, Modularz, Arcing Seas, Polegroup o Soma, on va editar el seu primer Lp el 2018.

També ha col·laborat en multitud de remescles amb artistes com Slam, Elèctric Indigo, Envoy, Umwelt, Mike Parker, Pangaea, Pessimist o Shited, entre d’altres.

Els seus treballs has rebut el suport unànime de l’escena i els seus tracks són habituals a la banda sonora dels millors clubs del planeta.

A les seves sessions com a DJ, Tensal explora totes les facetes del techno a base d’alternar textures i intensitats diferents que es nodreixen principalment del seu propi material. Un recorregut per l’actualitat que l’ha portat a actuar a més de 70 països per diferents parts del món.

Xarxes socials:

                   

 

OLMOS

Techno

Va començar de jovenet, seduït per l’anomenada “música màquina”, i va acabar de DJ resident en un dels grans temples europeus de la música electrònica, la sala Moog, a banda de punxar en clubs com ara Florida 135, Fabrik i The Loft. A Olmos se’l coneix bàsicament per les seves sessions vibrants, energètiques i divertides.

Sala  2: Villarosa
Monraker Dj

Monraker Dj

Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo