SYM + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

SYM + Baco (Moog Club)

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
SYM + Baco (Moog Club)

SYM és un DJ i productor de Techno altament influït pels anys 90 i el seu estil és una combinació de ritmes contundents, seqüències fosques i elements house, assegurant una experiència dinàmica que roman fresca i innovadora. Començat el 2013, SYM és un projecte que va evolucionar des de residències en clubs d’Itàlia, Liverpool, Manchester, Ibiza fins a la seva base actual a Barcelona, on dirigeix una exitosa marca d’esdeveniments anomenada Societat Groove i ha tocat en llocs reconeguts de la ciutat com M7, City Hall, Wolf, Macarena juntament amb artistes aclamats com Marco Bailey, Shlomi Aber, Beau Didier, M.I.T.A., Pushmann etc. A més, SYM ha portat la seva música a diversos països amb presentacions a Berlín, Londres, Lille, Riga, Turquia, Tailàndia i les seves produccions han estat recolzades per noms importants de la indústria com Luigi Madonna, Michael Klein, A.Paul, apareixent en segells establerts com Naked Lunch i Dolma Records, entre d’altres.

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

         

Contingut addicional
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo