Squaric + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Squaric + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

DJ Nadie

Preu
Des de
12 Socis
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Squaric + Baco (Moog Club)

Squaric

Squaric (Diffuse Reality, Krake Festival – ARG/BCN) Disc-jòquei, productor & label operator. Squaric és un artista de Buenos Aires amb més de 15 anys d’experiència com a DJ de vinils, que actualment té base a Barcelona, Espanya. Les seves sessions són superenergètiques, oscil·len entre el Techno i els breaks contundents. Ha estat a l’avantguarda de l’escena electrònica underground a l’Argentina durant molts anys, i les seves habilitats ho han portat per tot el món incloent Àsia, Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Àfrica i nombroses gires per Europa amb actuacions a clubs i festivals a tots els continents.

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
DJ Nadie
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo