Roxanne + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Roxanne + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Horari
Ver anteriores
Divendres 26, Abril 2024
23:59
Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Roxanne + Baco (Moog Club)

Roxanne

Nascuda a Rosario, Argentina, estudia composició musical a l’Escola de Música de la Facultat de Humanitats i Arts de la UNR. Viatja a territori espanyol on coneix la companyia de percussió “Sambiosis” (Granada) on participa com a músic i productora, recorrent ciutats espanyoles i d’Europa amb el seu espectacle durant 5 anys. A Barcelona s’enamora del techno, en ple món pandèmic, moment en què decideix professionalitzar la seva afició explorant progressivament els matisos més “durs” que abasten el techno contundent, l’acid techno, el hardtechno, l’industrial i el schranz, entre d’altres, procurant allunyar-se de la moda i la indústria musical predominant. El 2022 crea l’Associació Cultural “Paranormal Sound” amb altres 3 músics, amb la finalitat d’aportar oferta musical i crear espais de convivència dins de l’escena de l’electrònica underground de la ciutat. Actualment forma part de la primera Coalició de Col·lectius Catalans de Música Electrònica on artistes i grups s’han unit en la recerca d’un panorama més solidari i està treballant en “Natural disobedience”, un nou A.K.A per a un altre matís musical que explora paral·lelament a altres projectes artístics i socials.

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

         

Sala  2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo