Rowsi + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Rowsi + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Monraker DJ

Horari
Ver anteriores
Divendres 22, Desembre 2023
23:59
Preu
Des de
12 Socis
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Rowsi + Baco (Moog Club)

Rowsi

ROWSI és una DJ i organitzadora d’esdeveniments basada a Barcelona. Als seus sets barreja techno, hard trance i hard house a alts bpms que creen una energia poderosa i divertida a la pista amb una alta interacció amb el públic. Ha tocat a clubs de Barcelona com Brunch in the city, Garage of the bass valley i Ocean entre d’altres i ha compartit line up amb artistes com Amelie Lens, Milo Spykers, CAIVA i més. Fa marxada com a fundadora i mànager dels col·lectius Cybercat i Gomorra. També és coneguda per ser part del duet de djs i productors AC2, punxant a diversos dels clubs més emblemàtics de Barcelona, a festivals i començant a sonar en festes internacionals.

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Monraker DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo