Reka (BITE) + Uroz (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Reka (BITE) + Uroz (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Mister Rombo

Preu
Des de
12 Socis
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Reka (BITE) + Uroz (Moog Club)

Reka (BITE)

Synth / EBM /Industrial

Coneguda pels seus DJ sets i produccions que oscil·len entre l’estètica distòpica i l’energia lluminosa, REKA ha cultivat un enfocament personal de la música electrònica.

Amb seleccions que van des del techno contemporani fins al passat prototípic del gènere d’electro i wave, els seus sets són un assumpte de gran sensibilitat, maniobrant a la perfecció a través de la música dance, que es barregen en una història acuradament narrada que flueix i reflueix amb la seva visió i destresa artística.

Va començar a col·leccionar discos a l’edat de 10 anys igual que amb la música, l’espanyola REKA, es va encapritxar de la ciència, i no va ser fins que es va llicenciar en genètica que va decidir seguir el seu camí artístic.

El seu afany pel coneixement i l’anàlisi crítica es percep a la seva àmplia trajectòria musical. Al cap d’un any de carrera com a DJ, REKA va ser descoberta per va ser DJ Hell i es va unir a International Deejay Gigolos com a part del duo femení JeChic, llançant l’aclamat CD-mix leMix’. Tres anys després, REKA va ser seleccionada per participar a l’edició de Toronto de la Xarxa Bull Music Academy i finalment va sentir el desig d’iniciar el seu camí en solitari, movent-se cap a regnes considerablement més foscos i experimentals.

REKA, ara amb seu a Bertín, ha realitzat gires per tot el món, tocant en clubs com Berghain, KHIDI a ‘Tpilsi, i De School a Amsterdam fins a Movement a Detroit, Sonar a Barcelona, ​​Vurt a ‘Seül i The Corner a Taipel , entre molts altres. També ha realitzat una residència a la techno institució Tresor entre 2013 i 2019. A més de les seves funcions com a DJ resident, REKA va assumir el rol de curadora durant diversos anys, organitzant la seva pròpia nit, WA.V.E S., i presentant ‘Tresor’s New Faces” . La rica experiència de REKA i el seu ampli ventall musical l?han convertit en una artista molt versàtil, capaç d?oferir una gran actuació en qualsevol moment, escenari o context.

Treballant amb segells com BPitch Control, Bite, Fleisch & Khidi, Reka va llançar el seu primer EP, Divina The Innermost, a BITE, seguit de l’EP Tot Avarícia a FLEISCH en col·laboració amb Imperial Black Unit.

Xarxes socials:

                          

 

UROZ

Acid / EBM / Techno

Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.

Xarxes socials:

         

Sala  2: Villarosa
Mister Rombo
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo