Rabent +Dark-307 (Asphixia Group) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala 1: Moog

Rabent +Dark-307 (Asphixia Group)

Sala 2: Villarosa

Monraker Dj

Horari
Ver anteriores
Divendres 03, Desembre 2021
23:59
Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala 1: Moog
Rabent +Dark-307 (Asphixia Group)

Asphixia Group

Rabent

Sempre hi ha un lloc per a la bogeria, per a la disbauxa i per al descontrol. Si no, que ho preguntin a Rabent. Aquest artista ha esdevingut una peça fonamental per arribar a entendre la nit més gamberra de Barcelona. Abanderat i fundador d’Asphixia Group, amb més de deu anys treballant per aconseguir i mantenir una escena digna i de qualitat. Les sessions són tan eclèctiques com dinàmiques. Usant un patró una mica difuminat entre el groove i el Techno més fosc. Anarquia controlada.

Xarxes Socials:

                          

 

DARK-307

L´alter ego de Carlos Mota, jove DJ i productor de Barcelona.

Dark-307 es caracteritza pels sons elegants, foscos i profunds, aconseguint així que els seus sets estiguin plens de ritmes enganxosos, ballables i amb aquest punt d’elegància a l’abast de molt pocs.

Dark-307 oscil·la entre un món on els sons més freds es donen la mà amb variables fosques i patrons acollidors. Melodies i trencats són protagonistes en molts dels seus xous, donant peu a conèixer una mica més aquest jove artista.

Darrere de les seves sessions trobem històries amb què ens vol embruixar, endinsant-nos en els seus pensaments més profunds i mostrant-nos els seus sentiments més personals cap a la música.

Xarxes Socials:

                   

Contingut addicional
Sala 2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo