Pushmann (Axis) + Uroz - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala 1: Jamboree

Pushmann (Axis) + Uroz

Sala 2: Villarosa

Dj Nadie

Horari
Ver anteriores
Dissabte 11, Desembre 2021
23:59
Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala 1: Jamboree
Pushmann (Axis) + Uroz

Pushmann

Víctor Villarroya muta la seva pell de DJ i productor electrònic – influenciat pel hip-hop, el funk i el house, entre altres estils – per, a través del seu nou aka Pushmann, lliurar-se, en cos i ànima, al techno. En el seu projecte, aquest jove technòcrata vocacional es bolca com a productor al so de Detroit amb evident i forta influència del so europeu, Berlín i Birmingham. El seu imaginari sonor se sustenta sobre el trepidant, industrial i maquinal del techno d’alt octanatge, pocs amics i cabells al pit. En els seus temes – fets de manera clàssica, com manen els cànons – allò ferri i futurista se sinergia a la perfecció amb allò mental. Cruesa, foscor i ferocitat al servei de la pista de ball. Especial atenció al seu regust per les percussions metàl·liques i els bombos cavernosos ben acerats, situats al capdavant de tot, gairebé marcials. També criden l’atenció les melodies quirúrgiques i obsessives, loopeades i accelerades fins al paroxisme. Sofisticada bestialitat que atordeix i contagia.

Com a DJ, aquest amant confés del vinil – i els sets a tres plats – gaudeix d’una depurada tècnica -aconseguida després de molts anys de pràctica – que contribueix que les seves sessions – techno, house i fins i tot ghetto-techno -, sonin alt i bé , de forma contundent, enèrgica i vibrant. Ha punxat als millors clubs nacionals – cas de Florida 135, The Othr, Technopolis o Reset Club, a més de llocs internacionals tan importants dins de l’escena com Tresor (Berlín).

Xarxes socials:

                   

 

UROZ

Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.

Xarxes socials:

         

Contingut addicional
Sala 2: Villarosa
Dj Nadie
Sala
Jamboree
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo