P.E.A.R.L. (Falling Ethics / Moral Standards / Oaks) + Uroz (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

P.E.A.R.L. (Falling Ethics / Moral Standards / Oaks) + Uroz (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Preu
Des de
7 Socis
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
P.E.A.R.L. (Falling Ethics / Moral Standards / Oaks) + Uroz (Moog Club)

P.E.A.R.L. (Falling Ethics / Moral Standards / Oaks)

Techno

Nascut i criat a Santander, P.E.A.R.L. va ser testimoni per primera vegada de la música electrònica de finals dels 90 i principis dels 00, sons que van exercir un paper fonamental en les seves produccions. D’adolescent, l’espanyol es va submergir a la cultura de club i de seguida es va sentir atret pels ritmes aspres del techno britànic. 2006 marca el punt de partida de la seva ara principal sortida: P.E.A.R.L. publicant els seus primers temes a Tsunami Records.

El 2012 es trasllada a Berlín i un any després funda el seu propi segell, Falling Ethics Records, primer com a sortida per a les seves pròpies produccions i darrerament obrint les portes a altres creadors com Umwelt o Oscar Mulero.

2017 serà un any crucial en la seva carrera, amb el llançament del seu primer àlbum, Temptation Through Impatience, que es publicarà al seu propi segell Falling Ethics i la seva incorporació a PoleGroup.

Recentment, el 2020-2021, ha llançat una sèrie de temes contundents i EPs com Tribal Science al segell OAKS d’Hector Oaks o We Will Not All Fall , el primer llançament del seu nou subsegell Falling Ethics Moral Standards: Una mirada subjectiva a la escena Techno actual amb música d’artistes com Matrixxman, Sunil Sharpe, VCO o Nene H.

Com a intèrpret és un excel·lent selector a la cabina del dj, combinant el pols de grooves machacones d’una manera molt eclèctica, fent sempre dels seus sets un viatge inesperat.

Xarxes socials:

               

 

Uroz (Moog Club)

Techno

Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.

Xarxes socials:

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo