Javi Gon (Moog Club) + Olmos (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Javi Gon (Moog Club) + Olmos (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Javi Gon (Moog Club) + Olmos (Moog Club)

Javi Gon (Moog Club)

Javi Gon comença el seu camí pel món de la música electrònica als 17 anys formant-se a cop de vinil inicialment amb la música Trance i Progressive.

No és fins al 2006 quan topa amb els estils techno, electro i minimal entre altres.. moment just en què entra a treballar com a resident 3 dies a la setmana on realitzava els warm-ups a la mítica sala MOOG club Barcelona.

Després dels 3 anys que dura la seva residència javi segueix el seu camí en solitari passant per diverses cabines de la ciutat comtal i rodalies.. com ara.. club (Malgrat de Mar), Club 13, Little Jungle (Mataró), Deluxe (Masnou), Selmos club, M7 Club, REVEL (Castellar del Vallès), 2nd Floor, etc.

El 2011 crea juntament amb un altre Dj el grup LUXON amb què fan festes eventuals d’estil trance, progressive i psytrance.

         

 

+ Olmos (Moog Club)

Va començar de jovenet, seduït per l’anomenada “música màquina”, i va acabar de DJ resident en un dels grans temples europeus de la música electrònica, la sala Moog, a banda de punxar en clubs com ara Florida 135, Fabrik i The Loft. A Olmos se’l coneix bàsicament per les seves sessions vibrants, energètiques i divertides.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo