Ody.ssey (Plaga) + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Ody.ssey (Plaga) + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Ody.ssey (Plaga) + Baco (Moog Club)

Ody.ssey (Plaga)

Techno / Neo Rave

Ody.ssey neix a l’estiu de l’any 2017 a Santiago de Xile. Els seus inicis van ser directament des de l?escena underground del moment. Apassionades per l’energia del techno, aconsegueixen els seus primers sintetitzadors i drum machines, i comencen així la seva carrera com a músics. Un any després incursionen al Dj set, desbloquejant així la majoria de les festes de la ciutat i de les regions del país.

Després de 4 anys de carrera, són avui a Barcelona, Espanya. On ja s’han presentat en festes connotades com Unlocked.bcn, Jaggys, i festes il·legals de l’underground. Gràcies a això, han compartit grans artistes com: AnD, Tham, Vii Circle, Karah, Rich in harmonics, Pergo i llegendes de l’escena local.

Xarxes socials:

         

 

BACO

Techno

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Xarxes socials:

 

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo