NiZ (Moog Club) + Olmos (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

NiZ (Moog Club) + Olmos (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Mr. Majestyk

Preu
Des de
7 Socis
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
NiZ (Moog Club) + Olmos (Moog Club)

NiZ (Moog Club)

Techno, Hard Techno 

Afincada fa gairebé quinze anys a Barcelona o criada a la València dels anys 90, NiZ ofereix una proposta musical basada en el techno més contundent i ballable; ritmes frenètics i percusius; atmosferes fosques, melodies envoltants i vocals hipnòtiques. Una proposta clarament influenciada per l’escena valenciana que la va veure créixer. Encara que el seu registre és ampli en subgèneres i matisos, en la seva elecció musical mai no falten clàssics del techno i el trànsit més potent dels 90 i els 00.

Fruit d’haver-se alçat Guanyadora del Negrita Sound Talent 2 (2018), va actuar a Arenal Sound ia Pachá Barcelona. També ha punxat en repetides ocasions a Moog Barcelona, ​​a Nitsa (Barcelona), Jaggy’s (Barcelona), Unlocked BCN, Club Gros (València), Boite de Florida 135, Next Club (València), Veto Social Club (Eivissa), a la festa _Hybrid (ES Paradis, Eivissa) i ha estat resident de “Big Blast Festival” a València. A més, aquest estiu 2022 forma part del cartell de Brunch – In Weekender, compartint escenari amb Ellen Alien. En la seva faceta com a productora, ha cursat l’Ableton Electronic Music Program a Eumes (Girona) i ja té signat el seu primer llançament que veurà la llum a la tardor.

Instagram.com: @niz_djaneFacebook: NiZ-DJane / ra.co: nizdjane

 

Olmos (Moog Club)

Techno

Va començar de jovenet, seduït per l’anomenada “música màquina”, i va acabar de DJ resident en un dels grans temples europeus de la música electrònica, la sala Moog, a banda de punxar en clubs com ara Florida 135, Fabrik i The Loft. A Olmos se’l coneix bàsicament per les seves sessions vibrants, energètiques i divertides.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Mr. Majestyk
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo