NiZ (Moog Club) + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

NiZ (Moog Club) + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Ro

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
NiZ (Moog Club) + Baco (Moog Club)

NiZ (Moog Club)

Afincada fa gairebé quinze anys a Barcelona o criada a la València dels anys 90, NiZ ofereix una proposta musical basada en el techno més contundent i ballable; ritmes frenètics i percusius; atmosferes fosques, melodies envoltants i vocals hipnòtiques. Una proposta clarament influenciada per l’escena valenciana que la va veure créixer. Encara que el seu registre és ampli en subgèneres i matisos, en la seva elecció musical mai no falten clàssics del techno i el trànsit més potent dels 90 i els 00.

Fruit d’haver-se alçat Guanyadora del Negrita Sound Talent 2 (2018), va actuar a Arenal Sound ia Pachá Barcelona. També ha punxat en repetides ocasions a Moog Barcelona, ​​a Nitsa (Barcelona), Jaggy’s (Barcelona), Unlocked BCN, Club Gros (València), Boite de Florida 135, Next Club (València), Veto Social Club (Eivissa), a la festa _Hybrid (ES Paradis, Eivissa) i ha estat resident de “Big Blast Festival” a València. A més, aquest estiu 2022 forma part del cartell de Brunch – In Weekender, compartint escenari amb Ellen Alien. En la seva faceta com a productora, ha cursat l’Ableton Electronic Music Program a Eumes (Girona) i ja té signat el seu primer llançament que veurà la llum a la tardor.

     

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Ro
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo