Nico (Nitsa, Hiru) + Uroz (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Nico (Nitsa, Hiru) + Uroz (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Horari
Ver anteriores
Dimecres 06, Desembre 2023
23:59
Preu
Des de
7 Socis
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Nico (Nitsa, Hiru) + Uroz (Moog Club)

Nico (Nitsa, Hiru)

Nico va néixer en un petit poble de costa a Galícia a finals dels 80’s. El 2008 descobreix la música electrònica més llunyana de la tendència comercial i dos anys més tard comença a sonar en clubs de la regió, influenciant-se així de tots els discjòqueis de la zona que, segons ell, són els que han definit, en major mesura la seva so, lluny de citar mítiques bandes i artistes.

El 2015 es trasllada a Barcelona, ciutat que reconeix, li ha obert la ment musical i personalment.

Actualment és un dels residents de Nitsa Club. Encara que li agrada tocar tot tipus d’estils dins de la música electrònica i prefereix no encasellar-se en cap en concret. Si hagués de definir-se es descriuria com un discjòquei que intenta ser el més hypnòtic possible.

Tenint com a filosofia aprendre de tot el món, però mesurant-se sempre amb els seus ídols, el seu concepte d’èxit és percebre que la gent que balla sent el mateix que ell mentre està darrere dels plats.

                          

 

+ Uroz (Moog Club)

Uroz és un devot de la cultura de ball. Des dels seus inicis l’any 2005, quan barrejava indie i electrònica, s’ha convertit en un DJ essencial de la nit de BCN. El seu estil consisteix en un catàleg de febleses com les cendres de l’electroclash, l’acid, el minimalisme proper al pop i el techno fosc i contundent, una barreja a la qual ell dóna sentit gràcies a la seva experiència com clubkid, quan va aprendre que les premisses bàsiques d’un DJ set consisteixen a mantenir el factor sorpresa i oferir entreteniment comunicant-se amb el públic, sense perdre una certa elegància sonora. Actualment està centrat en la seva faceta de productor, mentre segueix exercint de melòman i incasable rastrejador de cubetes.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo