Moog x Selectors: no.masc + Main + Men (L-Men-T) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Moog x Selectors: no.masc + Main + Men (L-Men-T)

Sala  2: Villarosa

DJ Purpur

Horari
Ver anteriores
Dijuos 25, Juliol 2024
23:59
Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Moog x Selectors: no.masc + Main + Men (L-Men-T)

no.masc

El seu so base és el techno i, a partir d’aquí, conviuen ressonàncies hipnòtiques amb paisatges de tribal, majoritàriament caracteritzats per un enèrgic groove que pot variar entre ritmes ràpids i contundents, així com paisatges més nostàlgics que oscil·len entre un so més actual i arriscat, fins a referències del passat per a les oïdes més exigents.

 

+ Main

Artista, productor musical, DJ i productor/promotor d’esdeveniments (Lega aka No Intellectual Property) fa 13 anys que treballa a la indústria de la música electrònica i és responsable d’haver portat més de 400 artistes musicals a Colòmbia al llarg dels anys. També ha tingut èxits significatius com orquestrar i facilitar la producció/planificació de diverses gires nacionals de DJ, esdeveniments/festes, així com contribuir a la floració i desenvolupament de la cultura de ball underground i l’escena de música electrònica a Colòmbia. És el propietari/fundador d’una de les empreses de promoció i producció d’esdeveniments més conegudes i establertes a Colòmbia (The Hindie Corporation) així com el cap de l’agència de contractació coneguda com l’AMB Agency. També és el propietari/fundador del segell conegut com Raw Quarter i l’agent de contractació per a Nord i Sud Amèrica per a les agències Terra-9 & Hyper Dreams. Durant l’última dècada, ha col·laborat amb molts segells diferents com: Voxnox Records, Planet X, Motech Records, OSM Tapes, Diffuse Reality, Insane Industry, Illegal Alien, New York Haunted, Pure Hate, Expel Your Demons, Hardwork Records, Innergate Records, Regression Records, Inherencia, Raw Quarter, F.S.U. Amb més de 2 àlbums a Diffuse Reality i una quantitat substancial d’EP’s i VA’s en el seu currículum, 2024 promet ser un gran any per a la seva exitosa i ascendent carrera musical, especialment ara que ha tingut llançaments com un recent EP amb Truncate i més que no es poden revelar.

 

 

+ Men (L-Men-T)

La carrera musical de José Manuel Llamazares sota l’àlies Men es remunta a principis dels anys 90, moment clau per a la música electrònica al nord d’Espanya. La seva carrera comença amb la seva primera residència professional al Paranox Club de Gijón. Poc després Men ja actuava en els clubs més famosos de la regió com La Reial de Gijón, Avilés Locomotive, Chemistry Club, Garden Room, club Tik, entre uns altres. El 1994 entra a formar part del planter de residents de Whipporwill i La Real de Oviedo, dos dels clubs més emblemàtics de la història de la música electrònica a Espanya.
Al llarg de la carrera musical ha actuat per tota l’escena de clubs nacional. Sales com Radical, OH Marbella, Budda del Mar a Puerto Banús, La Casa Rosa a Marbella, Club Cabin i Shelter a Valladolid, les sales Delphi i Ponferrada, Club Velvet a Lleó, Club-Lounge Snow Sierra Nevada, City Hall, Moog, Macarena o Torres d´Àvila a Barcelona. Ha actuat amb artistes com Surgeon, Exium, Laurent Garnier, Pfirter, Jeff Mills, Oscar Muler, Angel Molina, Reeko, Sleeparchive, Desroi, Dj Pete, Moodymann, Der Dritte Raum, Shifted, Developer i molts altres.
Actualment, Men, viu a Barcelona on té una residència bimensual al mític club de música electrònica Moog.

Les sessions aprofundeixen en diferents aspectes de la música electrònica, sense perdre mai l’essència del techno i la serietat que el caracteritza.
Aquest any, està immers treballant en el seu nou projecte: els esdeveniments L-Men-T que faran parlar molt a l’escena local barcelonina, esdeveniments promoguts per ell mateix.

                          

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
DJ Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo