Fernanda Martins + Lukas + Olmos (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Fernanda Martins + Lukas + Olmos (Moog Club)

Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Fernanda Martins + Lukas + Olmos (Moog Club)

Fernanda Martins

Fernanda Martins és una reconeguda DJ brasilera amb seu a Barcelona/Espanya, reconeguda per la seva excepcional selecció musical i la seva impecable tècnica de mescla. És una pionera del gènere Hard Techno i és considerada com un dels noms femenins més importants de l’escena global del Techno. Fernanda havia tocat a més de 40 països d’Europa, Amèrica i Àsia i és la propietària de segells emblemàtics de Techno com Audiocode, Devotion i Hardwork Records.

 

+ Lukas

Conegut per la seva tècnica de mescla única -que segons molts testimonis s’acosta a la perfecció- i per les seves singulars actuacions vibrants i energètiques; Lukas no deixa indiferent a ningú quan pren el comandament de la cabina de DJ. La seva connexió amb el públic és una cosa excepcional que va desenvolupar al llarg dels anys tocant en alguns dels millors clubs i festivals d’arreu del món. Lukas va començar la seva carrera com a DJ l’any 2000. La seva gran habilitat tècnica, la seva superbesa en les mescles i la seva manera vigorosa d’expressar-se a través de la música el van convertir en un dels DJ més respectats de l’escena techno brasilera.

 

+ Olmos (Moog Club)

Des del llunyà any 2001 comptem amb l’Olmos en les nostres files. Les seves nits de techno, techno i més techno sense concessions ni límits estilístics, encara que amb preferència pels bombos agressius i la combinació de foscor i melodia tan habituals en les produccions berlineses a les quals és tan aficionat, són abundants en mescles harmòniques i divertides que adorna amb loops i sons de producció pròpia.

Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo