Men + Mota (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Men + Mota (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Men + Mota (Moog Club)

Men (L-Men-T)

La carrera musical de José Manuel Llamazares sota l’àlies Men es remunta a principis dels anys 90, moment clau per a la música electrònica al nord d’Espanya. La seva carrera comença amb la seva primera residència professional al Paranox Club de Gijón. Poc després Men ja actuava en els clubs més famosos de la regió com La Reial de Gijón, Avilés Locomotive, Chemistry Club, Garden Room, club Tik, entre uns altres. El 1994 entra a formar part del planter de residents de Whipporwill i La Real de Oviedo, dos dels clubs més emblemàtics de la història de la música electrònica a Espanya.
Al llarg de la carrera musical ha actuat per tota l’escena de clubs nacional. Sales com Radical, OH Marbella, Budda del Mar a Puerto Banús, La Casa Rosa a Marbella, Club Cabin i Shelter a Valladolid, les sales Delphi i Ponferrada, Club Velvet a Lleó, Club-Lounge Snow Sierra Nevada, City Hall, Moog, Macarena o Torres d´Àvila a Barcelona. Ha actuat amb artistes com Surgeon, Exium, Laurent Garnier, Pfirter, Jeff Mills, Oscar Muler, Angel Molina, Reeko, Sleeparchive, Desroi, Dj Pete, Moodymann, Der Dritte Raum, Shifted, Developer i molts altres.
Actualment, Men, viu a Barcelona on té una residència bimensual al mític club de música electrònica Moog.

Les sessions aprofundeixen en diferents aspectes de la música electrònica, sense perdre mai l’essència del techno i la serietat que el caracteritza.
Aquest any, està immers treballant en el seu nou projecte: els esdeveniments L-Men-T que faran parlar molt a l’escena local barcelonina, esdeveniments promoguts per ell mateix.

                          

 

+ Mota (Moog Club)

Carlos Mota, jove Dj i productor de Barcelona, més conegut pel seu alter ego Dark-307, porta una vida dedicada a la música i als vinils. Mota es caracteritza pels seus sons elegants, foscos i profunds, aconseguint així que els seus sets estiguin plens de ritmes enganxosos, ballables i amb aquest punt d’elegància a l’abast de molt pocs. Oscil·la entre un món on els sons més freds es donen la mà amb variables fosques i patrons acollidors. Melodies i trencats són protagonistes en molts dels seus shows. Darrere de les seves sessions trobem històries amb les que ens vol encisar, endinsant-nos en els seus pensaments més profunds i mostrant-nos els seus sentiments més personals cap a la música.

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo