Men (L-Men-T) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Men (L-Men-T)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Men (L-Men-T)

Men (L-Men-T)

La carrera musical de José Manuel Llamazares sota l’àlies Men es remunta a principis dels anys 90, moment clau per a la música electrònica al nord d’Espanya. La seva carrera comença amb la seva primera residència professional al Paranox Club de Gijón. Poc després Men ja actuava en els clubs més famosos de la regió com La Reial de Gijón, Avilés Locomotive, Chemistry Club, Garden Room, club Tik, entre uns altres. El 1994 entra a formar part del planter de residents de Whipporwill i La Real de Oviedo, dos dels clubs més emblemàtics de la història de la música electrònica a Espanya.
Al llarg de la carrera musical ha actuat per tota l’escena de clubs nacional. Sales com Radical, OH Marbella, Budda del Mar a Puerto Banús, La Casa Rosa a Marbella, Club Cabin i Shelter a Valladolid, les sales Delphi i Ponferrada, Club Velvet a Lleó, Club-Lounge Snow Sierra Nevada, City Hall, Moog, Macarena o Torres d´Àvila a Barcelona. Ha actuat amb artistes com Surgeon, Exium, Laurent Garnier, Pfirter, Jeff Mills, Oscar Muler, Angel Molina, Reeko, Sleeparchive, Desroi, Dj Pete, Moodymann, Der Dritte Raum, Shifted, Developer i molts altres.
Actualment, Men, viu a Barcelona on té una residència bimensual al mític club de música electrònica Moog.

Les sessions aprofundeixen en diferents aspectes de la música electrònica, sense perdre mai l’essència del techno i la serietat que el caracteritza.
Aquest any, està immers treballant en el seu nou projecte: els esdeveniments L-Men-T que faran parlar molt a l’escena local barcelonina, esdeveniments promoguts per ell mateix.

 

                          

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo