MATT.P + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

MATT.P + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
MATT.P + Baco (Moog Club)

MATT.P

Matias Pérez, nascut a Uruguai el 4 de setembre de 1997, conegut pel seu nom artístic “MATT.P”, és un jove disc jockey de Hard Techno. L’artista es va iniciar des de ben jove en el món de la música electrònica, gràcies a un dels seus grans amics que li va descobrir la passió i l’amor pels ritmes i les barreges. Així, fonamenta les seves influències musicals, aquest amic ensenya a l’artista les bases d’aquest gènere que complementarà amb la seva formació autodidacta. Durant la seva adolescència i fins al dia d’avui, l’esperit proactiu i resolutiu va portar l’artista a anar polint les seves barreges fins a arribar a l’estil que avui dia el caracteritza, un Hard Techno fosc amb sons industrials de hard dance i hardcore, metàl·lics i contundents amb els quals seràs incapaç de no seguir el ritme. Gràcies al seu estil, constància i humilitat, compta amb oportunitats de mostrar el seu talent en diversos clubs de la ciutat comtal (com Catwalk Bcn, Boulevard bcn, Jaggys techno culture, entre d’altres) i alguns clubs internacionals (com Discus Beach- Catània). De la mateixa manera, hem pogut gaudir del seu carisma i música en festes com: – Pink techno (Discus Beach Catània, Itàlia)-After Duro festival, D- Konnect, Industria by Waldgroup, entre d’altres… A més, MATT.P ha pogut compartir cartell amb artistes de la talla de BASSWELL, AZYR, VENDEX, O.B.I, SVETEC, OMAKS, ONLYNUMBERS, KO:LAB i altres artistes de talla mundial. Tot això, ens indica que aquest jove DJ és una aposta segura i no deixarà indiferent al públic més amant del Hard Techno, creant i componint un ambient musical que ens farà ballar tota la nit gràcies a les seves increïbles barreges.

 

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo