LZZTTO + MI/KI + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

LZZTTO + MI/KI + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Horari
Ver anteriores
Dissabte 20, Juliol 2024
23:59
Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
LZZTTO + MI/KI + Baco (Moog Club)

LZZTTO

LZZTTO és Daniela Luzzatto una dj Veneçolana Italiana establerta a Barcelona. Les seves sessions van des del dark wave, ebm i electro; fins a un techno barrejat amb àcid, trànsit i breaks. Treballa amb línies vocals evocadores, molt groove i bases pesades amb syntes retro i referències al dub. Toca el piano, compon i produeix peces per a projectes audiovisuals, remixes i els seus projectes personals. Actua de forma contínua a diferents garets de Barcelona; com No Name No Address, City Hall, Macarena, M7, Primavera Sound x Soho House, Ameba Fest., Freedonia, entre d’altres…

 

+ MI/KI

Des que va començar la seva carrera el 2018, MI/KI, el nom real del qual és Miquel Olivé, ha emergit com una figura destacada en l’escena vibrant del techno de Barcelona. Anteriorment conegut per un altre àlies, MI/KI ha portat la seva música a reconeguts clubs com Moog i The Garage of The Bass Valley, consolidant la seva reputació com un DJ versàtil i talentós. El seu estil dinàmic i contundent es caracteritza per la fusió de diversos subgèneres de techno, incloent-hi groove, breaks i hypnotic, creant sets que són tant hipnòtics com energètics. Les influències de MI/KI provenen de l’estil ibèric i berlinès, inspirant-se en artistes llegendaris com Óscar Mulero, Rene Wise, The Advent, Lars Huismann, Dax J i Thomas P. Heckmann.

MI/KI no només es defineix per la seva tècnica impecable i la seva habilitat per llegir l’audiència, sinó també per la seva passió per la innovació musical. El seu enfocament eclèctic li permet adaptar i barrejar estils amb mestria, oferint sempre una experiència auditiva única i immersiva. Amb una carrera que segueix en ascens, MI/KI està preparat per portar el seu so a nous horitzons, amb futurs projectes i esdeveniments que prometen mantenir els seus seguidors en constant expectativa.

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo