Lowerzone + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Lowerzone + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Horari
Ver anteriores
Dimecres 13, Març 2024
Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Lowerzone + Baco (Moog Club)

Lowerzone

Vincenzo Gargiulo, alias Lowerzone, sempre ha estat un amant de tots els estils de techno, però sobretot del techno Dark i Raw. Nascut l’any 1996 a Itàlia, exactament a Castellammare di Stabia (NA). Del seu sobrenom “Lowerzone” podem entendre la potència, cura i passió inestimables amb què els baixos de les seves pistes fan que tot sigui fosc i captivador, tot combinat amb un groove sòlid i atractiu. Als 14 anys va començar a compondre moltes melodies pesades i fosques. La barreja de sons foscos, crus i techno ha aconseguit crear un estil personal que l’ha portat a segells de gran calibre. Continua llançant música rellevant en altres segells importants, i després de molts suports massius de grans DJs com Sam Paganini, Alan Fitzpatrick. , The Yellowheads, Dave The Drummer, Anna V, Luca Agnelli i molts altres, el 2019 va debutar a JAM de Sam Paganini amb el seu primer llançament en vinil. Durant el mateix any, Lowerzone obre el seu propi segell, per crear una cosa única entre la vibració de la música electrònica i un sinistre concepte d’art visual. El 2020, Lowerzone també arriba a altres segells importants com Suara, Footwork, Analytictrail i Unity.

   @lowerzone_music

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo