Ombra Festival x Moog: LFT + Ed Warner + Rubén Seoane - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Ombra Festival x Moog: LFT + Ed Warner + Rubén Seoane

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Ombra Festival x Moog: LFT + Ed Warner + Rubén Seoane

Ombra Festival x Moog

Ombra neix de la mà d’OMBRA Agency i segell Oráculo Records amb l’objectiu de crear un lloc de trobada per als amants dels sons analògics i avantguardistes que no encaixen a l’oferta cultural actual.
A Moog començarem els aftershows que celebrarà el festival al llarg de la seva durada amb LFT, l’antic company de batalles d’Helena Hauff al Golden Pudel d’Hamburg, on posarà la manera dj set per anar escalfant la setmana més esperada per a molts .

RUBÉN SEOANE

Fa 16 anys que Rubén Seoane va començar a col·leccionar discos de tota mena de gèneres en l’àmbit de l’electrònica. El 2011 va punxar per primer cop al mític Moog de Barcelona i l’any següent va passar a formar part del seu equip de DJ residents, a on comparteix cabina amb el bo i millor de l’escena nacional i internacional. Les seves sessions abasten gairebé tots els estils del techno, electro, acid, industrial i altres subgèneres més experimentals; sempre cercant noves vies per no deixar de sorprendre a la concurrència, creant atmosferes en les quals caben tots els gèneres de la música electrònica de ball.

Xarxes socials:

                          

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo