Mas i Mas Festival: Kloset Party: Nikita + Mikel Gil (Kloset Party) Olmos (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Mas i Mas Festival: Kloset Party: Nikita + Mikel Gil (Kloset Party) Olmos (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Horari
Ver anteriores
Dimecres 31, Agost 2022
23:59
Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Mas i Mas Festival: Kloset Party: Nikita + Mikel Gil (Kloset Party) Olmos (Moog Club)

Kloset Party:

Nikita (Kloset Party)

Techno

Des de petiteta sempre va sentir passió per la música. La seva curiositat es va despertar als 7 anys quan li van regalar el primer òrgan electrònic. Aviat li va demanar el seu avi que era músic, que li ensenyara solfeig. A partir d’aquí sempre va continuar connectada amb la música, però no va ser fins al 2014, i gràcies als seus amics, que van decidir fer realitat el somni de la seva vida i pel seu aniversari li van regalar l’equip necessari per poder començar i arribar a ser una cabina posant música, a fer-ne gaudir gaudint. Va ser llavors quan va conèixer el DJ XrastyX qui l’animo perquè es llancés més de debò i compartís cabina amb ell l’alguna sessió. Així va ser com va començar la seva aventura al món del DJ. L’any 2016 va començar la seva carrera en solitari amb el seu estil molt personal i una delicada selecció musical: techno melòdic al que ella anomena “So Nikitta”. La seva brutal i màgica posada en escena i la seva senzillesa com a persona han aconseguit captivar un públic fidel que el segueix allà on va. A l’estiu del 2016 va entrar a formar part de KLOSET i així ser una més de l’equip juntament amb artistes de la talla de Toni Verdi, Mikel Gil, Olmos Moog, José Aguado, Eneko Nanclares, Cristian Warehouse, Aitor Rewind entre d’altres.

El 2018 va deixar les seves residències de la matinal del Lògia Club (Vitòria Gasteiz) i de la sala Futura Dance Club (Bilbao), dirigida pel reconegut Pg2 per així poder dedicar temps a introduir-se al món de la producció.

 

Mikel Gil (Kloset Party)

Techno

La passió de Mikel Gil per la música el va fer començar a punxar com a DJ a finals dels 90, viure a Barcelona i punxar a molts clubs de la capital el va fer créixer els sons en què s’involucra en aquest moment. Es va mudar a Eivissa i es va fer resident de “Kloset Underground Party” on va tocar en moltes festes amb vaixell de l’illa més Formentera i també va realitzar gires internacionals als USA i va tocar a països com Alemanya o Anglaterra.

Propietari de Lonely Owl Records des del 2014, un somni fet realitat de tenir el seu propi segell i amb un gran èxit des del primer llançament que van tocar Richie Hawtin i Stefano Noferini durant tot l’estiu, entre d’altres artistes coneguts de la indústria. Amb ell el primer llançament que inclou un remix de l’artista espanyol Eddy Romero.

Les seves habilitats de producció el porten a un altre nivell i en constant evolució arriba al so actual, pur so Techno amb algunes vibracions progressives i, per què no, detalls de la vella escola. Com a llançament al seu segell va ser remesclat per artistes com Miguel Lobo, Leix, Edgar De Ramon, Alex Costa, A++, Juliana Yamasaki, Tony Verdi entre altres arribant als tops de Beatport i amb el de Juliana barrejat i en constant suport d’artistes com Richie Hawtin, Amelie Lens, Fabio Florido, Carlos Ruetz, Stefano Noferini, per nomenar-ne alguns.

Davant això Mikel va decidir fer un pas endavant i llançar en segell internacionalment conegut i ho va fer fitxant per segells com, Renesanz, Orange Recordings, Consumed Music, TUTÚ Recordings, Expmental Records i ara anant a Analytic Trail amb un so renovat.

El passat 2018 va ser considerat per DJ Mag Espanya com un dels millors artistes nacionals a l’apartat The Industry Talks com es pot veure al número 97 d’aquest mitjà. També va ser nominat aquest 2019 com a millor DJ techno per Vicious Music Awards.

Amb tota l’experiència d’aquests anys i tocant gairebé cada cap de setmana, els seus sets són el Caín dels sets que pots esperar al teu club sens dubte que faran que la gent gaudeixi de l’esdeveniment.

 

Olmos (Moog Club)
Techno
Va començar de jovenet, seduït per l’anomenada “música màquina”, i va acabar de DJ resident en un dels grans temples europeus de la música electrònica, la sala Moog, a banda de punxar en clubs com ara Florida 135, Fabrik i The Loft. A Olmos se’l coneix bàsicament per les seves sessions vibrants, energètiques i divertides.
Sala  2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo