Kløne + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Kløne + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach Dj

Horari
Ver anteriores
Dissabte 30, Març 2024
Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Kløne + Baco (Moog Club)

Kløne

Kløne és un duo de DJs i productors format per els germans Sergio i David, nascuts a la ciutat de Barcelona. Després d’anys en l’escena clubbing i amb una gran passió per la música electrònica i la cultura techno, al 2014 van decidir crear el seu propi projecte Kløne. Durant aquests anys han anat desenvolupant les tècniques i habilitats de barreja que avui en dia reflecteixen en els seus DJ sets. Les sessions es caracteritzen per la seva gran energia, velocitat i groove, acompanyat d’atmosferes, textures i melodies amb les quals creen grans moments de tensió a la pista de ball. El seu estil combina una varietat de gèneres, fusionant el techno dels anys 90 amb sons més contemporanis així com electro, acid, trance… normalment en el rang de 145 a 155 bpms.

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo