Keepsakes + NiZ (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Keepsakes + NiZ (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Keepsakes + NiZ (Moog Club)

Keepsakes

Keepsakes, l’àlies del productor i DJ britànic-neozelandès James Barrett, ha estat una veu forta i distintiva en la escena techno des de què va assolir la fama amb els seus EPs “Stygian Concrete Works” i “Weapons Grade Manic” el 2014. Des de llavors, ha mostrat les seves produccions poderoses i amenaces, però sovint enginyoses i juganeres, en segells influents com South London Analogue Material, Perc Trax, MORD i Mindcut.

A més, va fundar la nit de club Haven al costat de Jaded Nineties Raver a Tāmaki Maraukau, Aotearoa (Auckland, Nova Zelanda) el 2015, amb l’objectiu d’introduir als clubbers al costat experimental i més dur del techno en una ciutat completament mancada d’aquesta música. El 2018, Haven també es va expandir.

Instagram

 

+ NiZ (Moog Club)

Afincada fa gairebé quinze anys a Barcelona i criada a la València dels 90, NiZ ofereix una proposta musical basada en el techno més contundent i ballable; ritmes frenètics i percussius; atmosferes fosques, melodies envoltants i vocals hipnòtiques. Una proposta clarament influenciada per l’escena valenciana que la va veure créixer. Tot i que el seu registre és ampli en subgèneres i matisos, a la seva selecció musical mai falten clàssics del techno i el trànsit més potent dels 90 i els 00.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo