Joe Cabana (Jamboree / Bar Sauvage) + Uroz (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Joe Cabana (Jamboree / Bar Sauvage) + Uroz (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
7 Socis
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Joe Cabana (Jamboree / Bar Sauvage) + Uroz (Moog Club)

Joe Cabana (Jamboree / Bar Sauvage)

Perruquer Orgànic

Si algun dia vols saber què és el realment necessari per a ser un bon DJ, fixa’t en Joe Cabana, perquè ell el té. I és que més enllà de la tècnica, que la té i molta, gaudeix d’una capacitat superior per a entendre què converteix especialment una nit.

Més de 100 clubs repartits per mig món, des d’Amèrica del Nord i del Sud, Centreamèrica, Àfrica i Europa han gaudit de les sessions d’aquest jove Dj Productor. Amb quinze anys d’experiència, actualment és un referent a la ciutat que el va veure créixer com a professional, Barcelona. cocreador del col·lectiu La Beauty amb festes privades d’alt standing. Component del grup Onassis Day com dj i teclista amb tres discos de llarga durada en el mercat. Col·laborador ocasional en el programa de ràdio “Swing Flaix de Flaix Fm. Locutor de ràdio Vilassar amb els seus propis programes: Cabana Club i Vilasoul.

Xarxes socials:

                   

 

UROZ

Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.

Xarxes socials:

         

Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo