UNION THREE x Moog: Joanna Dark + Spartaque + Ramiro Lopez + Oscar Escapa - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

UNION THREE x Moog: Joanna Dark + Spartaque + Ramiro Lopez + Oscar Escapa

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
UNION THREE x Moog: Joanna Dark + Spartaque + Ramiro Lopez + Oscar Escapa

Joanna Dark

Joanna Molina, més coneguda com Joana Dark, és una artista i DJ resident a Barcelona. Coreògrafa i ballarina professional des de fa més de 20 anys, ha tingut contacte amb la música a nivell professional des de ben petita. La seva versatilitat com a DJ li permet moure’s amb soltesa dins de qualsevol variant o subgènere techno com ara techno peak time, techno old school o melodic techno, entre altres. Entre els seus treballs més destacats cal destacar el seu pas per Space Ibiza el 2011, on va realitzar el muntatge íntegre de l’obertura del seu espectacle “Burlesque”. Nomenada “Artista Revelació” el 2020, els seus streamings i podcasts han assolit milers de visualitzacions i escoltes, un fet que no va passar desapercebut pels promotors i discoteques de Catalunya. Això li ha permès conquerir en els últims anys el panorama underground de la Ciutat Comtal, convertint-se en una de les DJs habituals de clubs de Barcelona com Moog, Club 5, No Name No Addre, Entropía, Fresh, Secret, Melodic Party, M7Club, Fiestas Tech Ben. Cal assenyalar, també, que ha pinxat amb grans DJs espanyols com Oscar Escapa o Lander B i ha col·laborat amb diverses cadenes de ràdio, tant nacionals com internacionals, aconseguint presentar el seu propi programa de techno “Dark Drawer” a la ràdio In 2theroom. En aquests moments, podem gaudir de les seves actuacions els caps de setmana als millors esdeveniments techno de ciutats com Barcelona, Madrid o Bilbao.

Instagram

 

Spartaque

El món de la música de ball és un paisatge en constant canvi, complementat amb nous noms, cares, estils i tendències. Spartaque ha estat una presència destacada en el circuit durant més d’una dècada ara, guanyant el respecte i l’admiració de milers de clubbers de tots els racons del món. Originari d’Ucraïna, el tenaç DJ, productor i figura de la indústria està completament dedicat al seu ofici, defensant una sòlida línia de música underground que evoluciona amb el temps. El 2005, amb només 19 anys, el món de la música de ball va començar a obrir-se per a Vitalii quan Virus Music el va contactar per a llançar la seva primera producció oficial amb ells. Només dos anys després, l’abans desconegut Spartaque va tenir accés al gran escenari, oferint un debut enfàtic a Global Gathering, el primer gran festival d’Ucraïna, i posteriorment assegurant la seva residència a l’esdeveniment. Després d’això, la seva carrera es va accelerar cap a la maduresa, amb aparicions a Love Parade, Kazantip i Mayday, entre molts altres esdeveniments emblemàtics tant a Europa com a Amèrica. Ara, Spartaque s’ha traslladat a Barcelona, Espanya, on resideix permanentment i treballa diàriament. A més d’un atapeït calendari de llançaments i gires, el talentós artista va fundar IAMT Music Group i cura una llista de reproducció: Best Techno 24/7.

Instagram

 

Ramiro Lopez

Tantíssimes coses han passat des que Ramiro López va donar els seus primers passos en el món de la música… La seva creativitat musical i innovació sempre han estat latents al llarg de la seva vida. Ha progressat a un ritme constant amb gran èxit, llançant música en segells molt rellevants com Drumcode, Filth on Acid o Terminal M i es va convertir en el cap de la discogràfica Odd Recordings i, recentment, Union Three, al costat de Spartaque. Ara, Ramiro es troba en un estat d’ànim vibrant. Juganer i creatiu com mai abans. I, és clar, treballant dia a dia per millorar aquestes sensacions. La seva dedicació total al treball està obtenint grans resultats amb llançaments a: Drumcode (amb dos EPs en solitari i alguns singles), INTEC (“This & That” va ser inclos dins del “New Year Weapons” de Carl Cox publicat per Mixmag), Octopus Recordings, Suara, Bedrock (Nicole Moudaber va remesclar el seu èxit “That’s Not Happening”), Noir, Bandidos de Rafa Barrios o Tronic entre molts altres … el 2021, aprofitant la pausa de la pandèmia, va llançar el seu primer àlbum titulat “Al retortero”. 15 temes originals on va aconseguir expressar la seva curiositat artística de la manera més original i va aconseguir un impressionant suport per part d’una gran part de l’escena electrònica a nivell mundial.

Instagram

 

Oscar Escapa

El 2012, Óscar va començar a formar-se com a productor, principalment de manera autodidacta. Durant aquest temps i mitjançant el treball, la dedicació, la humilitat i una enorme passió pel que fa, Óscar ha aconseguit arribar a la gran majoria dels segells més importants de l’escena del techno, com ara: Drumcode ltd, Terminal M, Kraftek, Planet Rhythm, Jam, Legend, Odd Recordings, Codex Recordings, Analytic Trail, Set About, Transmit Recordings, Pornographic Recordings, Reload Black Label. Ha aconseguit 2 TOP 1 i diversos TOP 10 i TOP 100 a Beatport. Molts artistes tops com Carl Cox, Adam Beyer, Amelie Lens, Richie Hawtin, Joseph Capriati, Pan-Pot, Joris Voorn, Gregor Tresher, Mistress Barbara, Pleasurekraft, Umek, Marco Faraone, Cristian Varela, Dave Clarke, Sam Paganini, Spartaque, Fernanda Martins, han tocat i donat suport a la seva música en els seus sets en viu, festivals com Tomorrowland, Ultra Music Miami, Creamfields, Timewarp, Kappa Futur Festival … Óscar ha estat remixat per coneguts artistes com Tiger Stripes, Matt Sassari, Alberto Ruiz, Andres Campo, Dani Sbert, M. Fukuda i Gaston Zani, entre d’altres. El seu últim EP en col·laboració amb Tiger Stripes encara es troba als tops de Beatport actualment. En el costat del DJ, Óscar ha actuat en esdeveniments europeus molt importants com Terror Sound – Florida 135, Stick Recordings Showcase – Off Sonar Barcelona, Addeepted Showcase – ADE Amsterdam, Kafka Club Lisbon, We Play Event Hall Sofia, i les seves Mazzinga Records Showcases a Barcelona (Espanya) i Colònia (Alemanya) compartint cabina amb Dave Clarke, Surgeon, Deivid Meiser, Rebekah, Pig and Dan, Marika Rossa, Raul Mezcolanza, Alberto Ruiz, Andres Campo, Oscar Aguilera, Dani Sbert, David Temessi, i molts més. El seu últim EP en col·laboració amb Tiger Stripes encara es troba als tops de Beatport actualment. Algunes de les suports que ha rebut es poden trobar en aquest enllaç de YouTube. I les seves cançons han estat remixades per productors de l’estatura de: Tiger Stripes.

Instagram

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo