Javi Gon (Moog Club) + Mota (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Javi Gon (Moog Club) + Mota (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Mr. Majestyk

Horari
Ver anteriores
Dimecres 24, Juliol 2024
23:59
Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Javi Gon (Moog Club) + Mota (Moog Club)

Javi Gon (Moog Club)

Javi Gon comença el seu camí pel món de la música electrònica als 17 anys formant-se a cop de vinil inicialment amb la música Trance i Progressive.

No és fins al 2006 quan topa amb els estils techno, electro i minimal entre altres.. moment just en què entra a treballar com a resident 3 dies a la setmana on realitzava els warm-ups a la mítica sala MOOG club Barcelona.

Després dels 3 anys que dura la seva residència Javi segueix el seu camí en solitari passant per diverses cabines de la ciutat comtal i rodalies, com ara Club 13, Little Jungle (Mataró), Deluxe (Masnou), Selmos club, M7 Club, REVEL (Castellar del Vallès), 2nd Floor, etc.

     

 

+ Mota (Moog Club)

Carlos Mota, jove Dj i productor de Barcelona, més conegut pel seu alter ego Dark-307, porta una vida dedicada a la música i als vinils. Mota es caracteritza pels seus sons elegants, foscos i profunds, aconseguint així que els seus sets estiguin plens de ritmes enganxosos, ballables i amb aquest punt d’elegància a l’abast de molt pocs. Oscil·la entre un món on els sons més freds es donen la mà amb variables fosques i patrons acollidors. Melodies i trencats són protagonistes en molts dels seus shows. Darrere de les seves sessions trobem històries amb les que ens vol encisar, endinsant-nos en els seus pensaments més profunds i mostrant-nos els seus sentiments més personals cap a la música.

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Mr. Majestyk
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo