Javi Gon (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Javi Gon (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Horari
Ver anteriores
Dimarts 24, Octubre 2023
23:59
Preu
Des de
7 Socis
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Javi Gon (Moog Club)

Javi Gon (Entropía)

Techno

Javi Gon comença el seu camí pel món de la música electrònica als 17 anys formant-se a cop de vinil inicialment amb la música Trance i Progressive.

No és fins al 2006 quan topa amb els estils techno, electro i minimal entre altres.. moment just en què entra a treballar com a resident 3 dies a la setmana on realitzava els warm-ups a la mítica sala MOOG club Barcelona.

Després dels 3 anys que dura la seva residència javi segueix el seu camí en solitari passant per diverses cabines de la ciutat comtal i rodalies.. com ara.. club (Malgrat de Mar), Club 13, Little Jungle (Mataró), Deluxe (Masnou), Selmos club, M7 Club, REVEL (Castellar del Vallès), 2nd Floor, etc.

El 2011 crea juntament amb un altre Dj el grup LUXON amb què fan festes eventuals d’estil trance, progressive i psytrance.

També el 2011 crea juntament amb altres 6 djs el col·lectiu Insomni.bcn amb què realitza nombroses festes nocturnes i matinals i en algunes de les millors sales del moment tals com Row14 i Privillege (Barcelona) entre d’altres.

El 2015 entra a formar part com a Dj resident del grup kreuzberg.bcn a [club]/laboratory i Salon Kitty.

El 2022 s’uneix al grup Entropía que després de passar pels seus estudis d’enregistrament de streaming és fitxat com a cap de cabina programant les actuacions
Tot just uns mesos després de la seva incorporació és acceptat com a nou soci.

 

Instagram: @jv.gon

Facebook: Javi Gon

Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo