Javi Gon (Entropía, BCN) + Mota (Moog Club) Techno / Industrial - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Javi Gon (Entropía, BCN) + Mota (Moog Club) Techno / Industrial

Sala  2: Villarosa

Monraker Dj

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Javi Gon (Entropía, BCN) + Mota (Moog Club) Techno / Industrial

Javi Gon (Entropía, BCN)

Techno

Javi Gon comença el seu camí pel món de la música electrònica als 17 anys formant-se a cop de vinil, inicialment amb la música Trance i Progressive, que exhibeix durant alguns anys a raves i masies. No és fins al 2006 quan topa amb els estils techno, electro i minimal, entre d’altres. Moment en què va començar a formar part de l’elenc de residents de Moog. Després dels 3 anys que dura la seva residència, segueix el seu camí en solitari passant per diverses cabines de la ciutat comtal i rodalies.

El 2011 crea juntament amb un altre Dj el grup LUXON amb què realitzen festes eventuals d’estil trance, progressive i psytrance i, juntament amb 6 djs més, el col·lectiu Insomni.bcn amb què realitza nombroses festes nocturnes i matinals en algunes de les millors sales del moment. Va realitzar esporàdiques col·laboracions en algunes sessions psytrance organitzades pel grup Goa Moon Fest i en alguna que altra Free Party organitzada pel col·lectiu Muskaria.

El 2015 entra a formar part com a Dj resident del grup Kreuzberg.bcn a [club]/laboratory i Saló Kitty.

El 2022 s’uneix al grup Entropía que després de passar pels seus estudis d’enregistrament de streaming és fitxat com a cap de cabina programant les actuacions d’artistes als seus nous estudis.

Gran col·leccionista de discos de vinil que al final desemboca a la compra/venda dels mateixos al costat de la seva passió per la restauració de plats Technics.

Xarxes socials:

          

https://www.discogs.com/es/user/javi.gOn

 

MOTA

Techno / Industrial

Carlos Mota, jove Dj i productor de Barcelona, més conegut pel seu alter ego Dark-307, porta una vida dedicada a la música i als vinils. Mota es caracteritza pels seus sons elegants, foscos i profunds, aconseguint així que els seus sets estiguin plens de ritmes enganxosos, ballables i amb aquest punt d’elegància a l’abast de molt pocs. Oscil·la entre un món on els sons més freds es donen la mà amb variables fosques i patrons acollidors. Melodies i trencats són protagonistes en molts dels seus shows. Darrere de les seves sessions trobem històries amb les que ens vol encisar, endinsant-nos en els seus pensaments més profunds i mostrant-nos els seus sentiments més personals cap a la música.

Xarxes socials:

         

 

 

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Monraker Dj
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo