Javi Gon (Moog Club) + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Javi Gon (Moog Club) + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Mr. Majestyk

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Javi Gon (Moog Club) + Baco (Moog Club)

Javi Gon (Moog Club)

Si alguna cosa cal ressaltar de Javi Gon és sens dubte la seva versatilitat i fàcil adaptació a qualsevol tipus desdeveniment. Sigui quin sigui l’estil musical que es trobi Javi gOn, té els recursos i l’experiència necessària per elaborar un set excel·lent per a l’ocasió.

Als 17 anys comença a formar el seu estil personal amb la música Trance progressiva, que exhibeix durant molts anys a raves, masies i petits locals. No és fins al 2006 quan topa amb els estils Techno, Electro i Minimal entre altres, moment just en què entra a treballar a MOOG 3 dies per setmana. Després dels 2 anys que dura la seva residència Javi segueix el seu camí en solitari passant per diverses cabines de la ciutat comtal i rodalies. El 2011 crea, juntament amb Dj Onivid, el grup LUXON amb què realitzen festes eventuals d’estil trance, progressive, Techtrance i Goa Trance tant actual com remember. També el 2011 crea juntament amb 6 djs més el col·lectiu Insomni.bcn amb el qual realitza nombroses festes nocturnes i matinalitzen algunes de les millors sales del moment tocant els estils techno, electro i tech-house.

Tot i estar en aquests grups Javi encara treia una mica de temps per fer esporàdiques col·laboracions en algunes sessions Psy.trance que organitzava el grup GOA MOON FEST i en alguna que altra Free party organitzada pel col·lectiu Muskaria.

Fidel defensor del vinil que utilitza sempre que hi ha ocasió, encara que hàbil també amb reproductors de CD i Traktor scrach.

                   

 

+ Baco (Moog Club)

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Mr. Majestyk
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo