Inanna Dark + Rubén Seoane (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Inanna Dark + Rubén Seoane (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
7 Socis
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Inanna Dark + Rubén Seoane (Moog Club)

Inanna Dark

Techno

Yaiza Villanueva, coneguda com a “Inanna Dark”, és una jove dj nascuda al País Basc amb residència a Barcelona.

Va començar des de ben petita els seus camins com a dj i, fent cas a aquestes inquietuds i passió per la música, no va dubtar a mudar-se a Barcelona i perseguir allò que realment l’apassiona: l’art de la música.

Sent la música amb una sensibilitat desmesurada i gaudeix i fa gaudir a cadascuna de les seves sessions com ningú. El so podria definir-se com un techno contundent, sinistre i dur però ple d’emocions, sentiment, un punt de bogeria i un punt de psicosi. Les seves sessions poden portar-te del cel a l’infern en qüestió de moments, i és tant el que sent i transmet que ningú no deixa indiferent ni fastiguejat.

Actualment continua desenvolupant-se tant a la barreja com a la producció, havent publicat fins ara en segells com: “The Moment Records” i “Mazzinga Records”.

Xarxes socials:

                   

 

RUBÉN SEOANE

Techno / Industrial

Fa 16 anys que Rubén Seoane va començar a col·leccionar discos de tota mena de gèneres en l’àmbit de l’electrònica. El 2011 va punxar per primer cop al mític Moog de Barcelona i l’any següent va passar a formar part del seu equip de DJ residents, a on comparteix cabina amb el bo i millor de l’escena nacional i internacional. Les seves sessions abasten gairebé tots els estils del techno, electro, acid, industrial i altres subgèneres més experimentals; sempre cercant noves vies per no deixar de sorprendre a la concurrència, creant atmosferes en les quals caben tots els gèneres de la música electrònica de ball.

Xarxes socials:

                          

 

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo