Ikari (Praxis) + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Ikari (Praxis) + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Nadie

Horari
Ver anteriores
Dissabte 15, Abril 2023
23:59
Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Ikari (Praxis) + Baco (Moog Club)

Ikari (Praxis)

Techno

Ikari és una força delicada. Amb un estil guiat pel ritme, coqueteja amb el glitch i amb l’aspror que ha inspirat el seu so. Els seus sets i produccions es caracteritzen per un comportament desenfrenat i una essència mecànica.

Conductor d’emocions, gaudeix generant estats d’ànim produint forts impactes a l’oient a mesura que canvien els patrons. Regit per temps precisos i marcats, la seva proposta està fermament enfocada a la pista de ball i es nodreix de sons abstractes i percusius.

La seva recerca incansable d’un so d’alta qualitat artística i creativa, el porta a centrar-se en els estils Birmingham i Ibèrics de la primera dècada del 2000. L’essència guerrera que amaga aquest so en comunió amb seqüències de relliscós groovie és el que Ikari magnifica i aconsegueix traslladar a la pista de ball.

Marc Falcó va néixer a Barcelona el gener del 1998. Des de molt jove va quedar fascinat pel món de la música electrònica. A la seva adolescència va explorar els aspectes més durs del gènere i la seva maduresa musical va venir de la mà d’artistes com Reeko, Surgeon o Bas Mooy. La seva personalitat es va polir amb els valors contraculturals del gènere.

El novembre del 2018 va posar en marxa el projecte Ikari motivat per la ferma necessitat de mostrar la seva visió del so de club, aconseguint els seus primers concerts i comprovant les seves produccions al club. Les cares dels assistents van injectar-li la moral necessària per començar a dedicar gran part del seu temps a desenvolupar el seu propi so. Quatre anys després, les seves produccions han sonat en clubs de tot el món i ha publicat música a segells com Drawner Records, Codec Recordings, Different Sound o el seu propi segell, PRX Records. Els seus temes han estat tocats per artistes com Marron, Setaoc Mass, Alarico o Rene Wise.

A principis del 2019, amb dos companys, va fundar Praxis. Un col·lectiu que pretén traslladar un concepte de lleure on les emocions, les sensacions i els valors prenen un gairebé total protagonisme. Sota la marca s’han realitzat alguns esdeveniments amb una gran presència de talents locals i artistes internacionals com Marron. El 2021 neix PRX Records, el segell del col·lectiu. Molts talents emergents com Palma, PageOne, Cratan o Nicolas Vogler hi han trobat una plataforma adequada on distribuir la seva música.

Xarxes socials:

                          

 

 

Baco (Moog Club)

Techno

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Xarxes socials:

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Nadie
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo