Gus Van Sound + Mota (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Gus Van Sound + Mota (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Gus Van Sound + Mota (Moog Club)

Gus Van Sound

Techno / Acid / Synth

En uns anys va passar de ser un ‘resident de Moog’ a un dels Djs essencials de Barcelona, encara que la seva història va començar molt abans i ha recorregut molts llocs com La Paloma, Sónar i Monegres entre ells. Va passar de ser un warmuper de luxe a un nom amb dret propi, reconegut com un dels DJs als quals s’hauria de prestar més atenció segons la FACT Magazine.
Amb un bagatge de més de 25 anys després dels plats i la seva residència al Moog que va durar una dècada, li han donat experiència i aplom que combina amb frescor i risc a les seves sessions. També ha compaginat la seva faceta DJ, amb la de Label Manager en la seva iniciació al sector discogràfic, co-fundant els segells Polybius Trax i Clásicos Del Ruido.
Agitador underground i multidisciplinari, Gus Van Sound és molt més que un DJ.

Xarxes socials:

                         

 

MOTA

Techno / Industrial

Carlos Mota, jove Dj i productor de Barcelona, més conegut pel seu alter ego Dark-307, porta una vida dedicada a la música i als vinils. Mota es caracteritza pels seus sons elegants, foscos i profunds, aconseguint així que els seus sets estiguin plens de ritmes enganxosos, ballables i amb aquest punt d’elegància a l’abast de molt pocs. Oscil·la entre un món on els sons més freds es donen la mà amb variables fosques i patrons acollidors. Melodies i trencats són protagonistes en molts dels seus shows. Darrere de les seves sessions trobem històries amb les que ens vol encisar, endinsant-nos en els seus pensaments més profunds i mostrant-nos els seus sentiments més personals cap a la música.

Xarxes socials:

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo