Feo Messy + Pol Paraíso + Uroz (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Feo Messy + Pol Paraíso + Uroz (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Nadie

Preu
Des de
7 Socis
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Feo Messy + Pol Paraíso + Uroz (Moog Club)

Feo Messy

Feo Messy és un DJ i productor de Barcelona de Techno i Hardgroove. Les seves produccions es caracteritzen per ritmes amb molt de groove. Instruments percussius com bongos o claus són habituals en els seus tracks, als quals els sol afegir molt de color a base d’energètics stabs, potents línies de baix o marcats xops de vocals.

La influència de la música House i Disco es troba molt present tant a les seves sessions com a les seves produccions. El DJ de Barcelona és capaç d’introduir aquests gèneres a les seves sessions de techno, les quals també tenen el ritme i el groove com a element principal.

       

 

Pol Paraíso

Pol Paraíso és un productor i DJ de Barcelona. Les seves produccions abasten un ampli espectre de gèneres de música electrònica, tot i que se solen centrar en Techno i Hardgroove, amb sòlides i potents bases percussives, acompanyats d’elements melòdics, xops de vocals i una velocitat que oscil·la entre els 135 i 150 Bpm.

Les seves produccions destaquen per un sound design molt treballat amb un so analògic, nostàlgic i de vegades fins i tot brut, encara que actual.

Les seves sessions utilitzen el groove com a base i element conductor. En el transcurs, la combinació de loops i diferents tracks de diferents subgèneres de techno seran un element recurrent, així com l’aparició de tracks emotius d’altres estils com Trance.

        

 

+ Uroz (Moog Club)

Uroz és un devot de la cultura de ball. Des dels seus inicis l’any 2005, quan barrejava indie i electrònica, ha esdevingut un DJ essencial de la nit de BCN. El seu estil consisteix en un catàleg de debilitats com les cendres de l’electroclash, l’àcid, el minimalisme proper al pop i el techno fosc i contundent, una barreja a què ell dóna sentit gràcies a la seva experiència com a clubkid, quan va aprendre que les premisses bàsiques d’un DJ set consisteixen a mantenir el factor sorpresa i oferir entreteniment comunicant-se amb el públic sense perdre una certa elegància sonora. Actualment està centrat en la seva faceta de productor, mentre segueix exercint de melòman i incasable rastrejador de cubetes.

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Nadie
Contingut addicional
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo