Feo Paraíso: Feo Messy & Pol Paraíso (Drama, BCN) + Uroz (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Feo Paraíso: Feo Messy & Pol Paraíso (Drama, BCN) + Uroz (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Horari
Ver anteriores
Dijuos 13, Octubre 2022
23:59
Preu
Des de
7 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Feo Paraíso: Feo Messy & Pol Paraíso (Drama, BCN) + Uroz (Moog Club)

Feo Paraíso (Drama, BCN)

Techno

Feo Paraíso és el duo format pels DJ’s i productors Feo Messy i Pol Paraíso. Les seves sessions utilitzen el groove com a base en tracks de diferents gèneres: Techno, Detroit, Hardgroove…

Stabs, Chops de vocals i instruments percussius aporten traços de color a ritmes energètics entre 135 i 147 Bpm’s.

Amb més de 10 anys d’experiència en la música, les influències d’altres estils com el House són més que notòries i en les sessions podem trobar tracks inesperats d’altres gèneres. El 2019, funden DRAMA BCN un segell i promotor on han participat artistes importants a nivell local i internacional com: DJ Bruce Lee o Hertz Collision.

Feo Messy (Drama, BCN)

Feo Messy és un DJ i productor de Barcelona de Techno i Hardgroove. Les seves produccions es caracteritzen per ritmes amb molt de groove. Instruments percussius com bongos o claus són habituals en els seus tracks, als quals els sol afegir molt de color a base d’energètics stabs, potents línies de baix o marcats xops de vocals.

La influència de la música House i Disco es troba molt present tant a les seves sessions com a les seves produccions. El DJ de Barcelona és capaç d’introduir aquests gèneres a les seves sessions de techno, les quals també tenen el ritme i el groove com a element principal.

Xarxes socials:

       

 

Pol Paraíso (Drama, BCN)

Pol Paraíso és un productor i DJ de Barcelona. Les seves produccions abasten un ampli espectre de gèneres de música electrònica, tot i que se solen centrar en Techno i Hardgroove, amb sòlides i potents bases percussives, acompanyats d’elements melòdics, xops de vocals i una velocitat que oscil·la entre els 135 i 150 Bpm.

Les seves produccions destaquen per un sound design molt treballat amb un so analògic, nostàlgic i de vegades fins i tot brut, encara que actual.

Ha publicat amb diferents segells de la ciutat com: Asphixia, DarkGround Records, Opposite Label o Drama BCN.

Les seves sessions utilitzen el groove com a base i element conductor. En el transcurs, la combinació de loops i diferents tracks de diferents subgèneres de techno seran un element recurrent, així com l’aparició de tracks emotius d’altres estils com Trance.

Xarxes socials:

        

 

 

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo