Evil Om (Rauxa) Hard + Baco (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Evil Om (Rauxa) Hard + Baco (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
12 Socis
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Evil Om (Rauxa) Hard + Baco (Moog Club)

Hades (Praxis/ PRX Records)

Techno

Arnau Morlans, conegut com a Hades és cofundador de Praxis Barcelona i el seu segell, PRX Records, ha passat per cabines com Input, The Garage Of The Bass Valley o Florida135, compartint cartell amb grans artistes internacionals com Ben Sims, Dj Rush, Temudo, Psyk , Marron, Vil…

Techno intens, percussiu i amb molt de groove.

Xarxes socials:

       

 

Baco (Moog Club)

Techno

San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.
El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.
També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

Xarxes socials:

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo