Ekka + Mota (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Ekka + Mota (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Rorschach DJ

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Ekka + Mota (Moog Club)

Ekka

Ekaitz, més conegut com a EKKA, és un DJ i productor madrileny establert a Barcelona durant els últims quatre anys. És aquí on comença a endinsar-se en el món de la producció i comença a pinxar a les seves primeres festes. En pocs mesos comença a participar en clubs de la ciutat comtal com The Garage, Moog o Red58 per citar-ne alguns.

En el món de la creació musical cal destacar el seu recent llançament en el segell berlinès Caedite Eos, plataforma amb la qual va poder participar l’any passat en la mítica Fuckparade de Berlín. EKKA continua perfeccionant el seu so en les seves produccions, amb diversos llançaments programats pel que queda d’any, sent aquests recolzats recentment per artistes de la talla de Lewis Fautzi, Kaiser, Takaaki Itoh, Ancient Methods, Öspiel, Draugr, TKNS, Hurtado o SlugoS, entre d’altres.

Instagram

 

+ Mota (Moog Club)

Carlos Mota, jove Dj i productor de Barcelona, més conegut pel seu alter ego Dark-307, porta una vida dedicada a la música i als vinils. Mota es caracteritza pels seus sons elegants, foscos i profunds, aconseguint així que els seus sets estiguin plens de ritmes enganxosos, ballables i amb aquest punt d’elegància a l’abast de molt pocs. Oscil·la entre un món on els sons més freds es donen la mà amb variables fosques i patrons acollidors. Melodies i trencats són protagonistes en molts dels seus shows. Darrere de les seves sessions trobem històries amb les que ens vol encisar, endinsant-nos en els seus pensaments més profunds i mostrant-nos els seus sentiments més personals cap a la música.

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Rorschach DJ
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo