Dzeko (Matriz) + Mota (Moog Club) - Moog
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Moog

Dzeko (Matriz) + Mota (Moog Club)

Sala  2: Villarosa

Dj Purpur

Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet
Sala  1: Moog
Dzeko (Matriz) + Mota (Moog Club)

Dzeko (Matriz)

Techno

Dzeko, DJ amant del vinil se centra en la recerca dun so precís, enèrgic i de qualitat dins dels estàndards del techno. De les sessions podem destacar l’elegància que mostra darrere els plats. Ha actuat en clubs de gran nivell tant a Granada, Madrid i Barcelona

És un dels fundadors de Matriz, promotora d’esdeveniments enfocada únicament als sets de vinil que treballa amb artistes de gran calibre a la ciutat de Granada.

Xarxes socials:

           

 

Mota (Moog Club)

Techno / Electro

Carlos Mota, jove Dj i productor de Barcelona, més conegut pel seu alter ego Dark-307, porta una vida dedicada a la música i als vinils. Mota es caracteritza pels seus sons elegants, foscos i profunds, aconseguint així que els seus sets estiguin plens de ritmes enganxosos, ballables i amb aquest punt d’elegància a l’abast de molt pocs. Oscil·la entre un món on els sons més freds es donen la mà amb variables fosques i patrons acollidors. Melodies i trencats són protagonistes en molts dels seus shows. Darrere de les seves sessions trobem històries amb les que ens vol encisar, endinsant-nos en els seus pensaments més profunds i mostrant-nos els seus sentiments més personals cap a la música.

Xarxes socials:

         

Contingut addicional
Sala  2: Villarosa
Dj Purpur
Sala
Moog
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Sala 2
Villarosa
Carrer de l'Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Comparteix-lo